Llista Oberta

Creiem que en aquest projecte hi poden participar moltes persones, aportant idees, experiència, coneixements, punts de vista i opinions. Per això volem comptar amb tots els suports possibles. Tothom hi té cabuda, tothom hi és benvingut i benvinguda per ajudar a enfortir i fer crèixer el municipi de Sant Gregori i tots els seus pobles. Estem segurs que totes les aportacions contribuiran a arribar més lluny i afrontar nous reptes, per això hem creat la Llista Oberta de Junts per Sant Gregori.

La Llista Oberta és una manera de donar suport al Grup Municipal de Junts Per Sant Gregori | JxCAT, de fer costat al seu cap de llista i als membres de la candidatura. També una forma de participació i compromís basada principalment en aquests punts:

-Voluntat de millorar, crear oportunitats i enfortir el municipi de Sant Gregori i el benestar de les persones que hi vivim en tots els àmbits.
-Fer costat als i les membres de la canidatura de Junts per Sant Gregori per contribuir a fer créixer el projecte i la seva base.
-Ser particep del projecte, aportar i sumar en els punts de trobada i espais de participació que s'estableixin. 
-Defensar les llibertats individuals i col·lectives de les persones i entitats del municipi de Sant Gregori i de Catalunya.
-Fomentar la transparència, l'honestedat i el respecte vers l'acció política local com a forma de compromís i responsabilitat.

Si hi estas d'acord pots adherir-te a la Llista Oberta de Junts per Sant Gregori completant el següent formulari:

Per completar el registre cal acceptar*