Visita de la Consellera de Presidència, Meritxell Budó, a Sant Gregori

En el marc de la presentació dels resultats de la convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya, la consellera de presidència Meritxell Budó, va visitar Sant Gregori per conèixer els dos projectes presentats per l'Ajuntament de Sant Gregori.

Dos projectes que han rebut la màxima subvenció possible per part de la Generalitat de Catalunya i que injectaran 370.000 euros a les arques municipals.

El primer projecte, amb un import de 342.369 euros i una subvenció de 250.000 euros, és per un conjunt d'accions: la reforma del passeig Torrent Vidal, ampliació dels vestidors del pavelló municipal i la instal·lació de plaques fotovoltàiques a diferents equipaments municipals.

El segon projecte, de 231.391 euros amb una subvenció de 120.000 euros, és per la millora dels equipaments educatius del municipi, l'Escola Agustí Gifre i la Llar d'Infants Municipal Els Escarlets.

Els dos projectes s'han de completar entre les anualitats 2021 a 2024, segons les condicions de l'atorgament de les respectives subvencions.

Bona feina per part de l'equip de govern a l'Ajuntament de Sant Gregori!