Quim Roca serà el cap de llista de Junts a les municipals de 2023


L'actual alcalde de Sant Gregori és escollit cap de llista de Junts per Sant Gregori de cara a les properes eleccions municipals, així ho han avalat tots els associats i les associades de Junts al municipi en una assemblea convocada pel Comitè Local de la formació aquest divendres 6 de maig.
La direcció executiva nacional va aprovar la constitució de la CMT per validar la realització de l'assemblea per escollir candidatura. En aquest cas, a Sant Gregori no ha estat necessari celebrar primàries. D'aquesta manera a un any vista de les eleccions municipals, maig de 2023, Sant Gregori ja té candidat per Junts.

Roca és alcalde des de l'any 2013, i regidor des de 2008, en les darreres eleccions municipals va obtenir un 62,45% dels vots (1.354) assolint 8 regidors/es dels 11 de l'Ajuntament de Sant Gregori.

Quim Roca, ha explicat que treballaran per obtenir els millors resultats possibles. Aquesta legislatura ha estat marcada per la pandèmia però també per altres factors que han condicionat el dia a dia requerint una dedicació més que extraordinària. De moment hem complert entorn el 75% del programa de govern i estem treballant per incrementar aquest compliment durant aquest any que queda de legislatura. Hem de posar en valor la feina feta.

Roca remarca que aporta experiència, coneixement, capacitat de treball i compromís. Tenim moltes ganes d'acabar projectes iniciats o que tenim encarrilats per millorar el conjunt del municipi, són projectes en clau de present i futur. A partir d'ara, ens posem a treballar en la formació de la candidatura i de les accions que portarem a terme.

Roca és graduat en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya i des de l'any 2019 també és el president del Consell Comarcal del Gironès.