Quim Roca encapçalarà la llista de Junts per Sant Gregori

Quim Roca Ventura serà el cap de llista de Junts per Sant Gregori en les eleccions municipals del proper maig de 2019. Roca és l’actual alcalde de Sant Gregori des de l’any 2013.

El dissabte 22 de desembre ha estat ratificat en l’assemblea local, després que el passat mes de setembre ja fos escollit pel propi grup municipal per encapçalar la llista.

Roca ha cursat el Grau de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya. Va néixer a Sant Gregori fa 35 anys. Va iniciar la seva etapa en el món polític local com a regidor de l’Ajuntament de Sant Gregori l’any 2008 i des de l’any 2013 com a alcalde. Des de l’any 2011 és conseller del Consell Comarcal del Gironès i des de l’any 2015 n’és vicepresident. L’any 2015 va ser escollit com a president del Consorci del Ter. També forma part de a Mancomunitat de la Vall de Llémena des de 2009.

El 2015 va guanyar les eleccions amb Convergència i Unió, coalició dissolta i desapareguda l’any 2016. Per acabar la present legislatura va passar a formar part del Partit Demòcrata Europeu Català. Ara la formació municipal afronta un nou horitzó sota el paraigua de Junts per Catalunya, amb el nom de Junts per Sant Gregori – JxCAT.

Junts per Sant Gregori neix de l’evolució social i política que ha esdevingut en els darrers anys a Catalunya, canvis que han provocat la transformació de partits polítics que esdevinguin més transversals, oberts a tothom, integradors, participatius i amb capacitat de canvi.

Fa uns dies que Quim Roca ha començat a demanar propostes dels veïns i veïnes del municipi per tal d’elaborar el programa electoral amb que es presentaran el mes de maig. Així mateix en l’assemblea d’aquest dissabte també s’ha informat de la planificació de les accions que es portaran a terme per part de la candidatura al llarg dels propers mesos. Una d’aquestes accions serà la presentació de la Feina Feta durant aquesta legislatura, 2015-2019, a l’Ajuntament de Sant Gregori com aval a la gestió i capacitat de treball.

Com a novetat es posa en marxa, a partir del 22 de desembre, la Llista Oberta de Junts per Sant Gregori, un espai on tothom es pot adherir amb l’objectiu de sumar totes les persones que vulguin aportar i sumar idees, experiència i coneixements al projecte que ha de contribuir a seguir millorant, creant oportunitats i enfortint el municipi en els propers anys. Per adherir-se cal entrar a www.juntspersantgregori.cat