Presentació de la candidatura i el programa electoral

 

Aquest dissabte 20 de maig, Junts per Sant Gregori, ha presentat en un acte públic a tot l’equip que forma la candidatura per a les properes eleccions municipals.
Vint-i-una persones de diferents edats, de diferents formacions i trajectòries. Un equip format per persones amb orígens o vinculació amb els set pobles del municipi.
Quim Roca, cap de llista de Junts per Sant Gregori, va explicar que han format un equip preparat per governar, per gestionar i liderar, els propers quatre anys.

En l’acte també es van presentar els 20 projectes més destacats del programa electoral. Un programa amb 222 propostes repartides en 12 àmbits.
Quim Roca, va destacar que el programa electoral l’han fet amb la màxima participació dels veïns i les veïnes, també amb totes les entitats. És un programa ambiciós per fer avançar Sant Gregori en els propers anys.

El programa electoral complet es pot trobar publicat aquí

Quim Roca, va concloure l’acte, demanant la màxima participació a les eleccions del proper 28 de maig. “Per això us demano que durant aquesta setmana animeu a tothom a anar a votar. Animeu a tothom a votar la candidatura de Junts per Sant Gregori. Perquè tot el que presentem al programa electoral només ho farem possible amb la força dels vostres vots”.

En l’acte, també hi va participar i intervenir el diputat de Junts per Catalunya, Salvador Verges.
Verges va destacar el municipi de Sant Gregori i la singularitat del seus set pobles, la feina feta i la garantia d’una candidatura formada per persones preparades i que aporten els valors de Junts arreu del territori.