Presa de possessió de l'alcalde, regidors i regidores

Aquest dissabte 15 de juny de 2019 es va celebrar el Ple extraordinari de presa de possessió de tots els regidors i les regidores de l'Ajuntament de Sant Gregori per aquesta nova legislatura 2019-2023. En el Ple vas ser escollir Quim Roca Ventura com a alcalde de Sant Gregori.

Des del grup municipal de Junts per Sant Gregori, creiem que la millor manera de començar és amb les paraules de Quim Roca, després de ser escollit:

«Comencem una nova etapa, amb més energia, amb més força, amb més il·lusió, amb més empenta: tot el que ens han donat els veïns i les veïnes a les eleccions del 26 de maig de 2019.
Vull deixar clar que no hem vingut aquí a estar per sobre de ningú per uns resultats electorals. Som aquí per la feina feta però també per la feina que tenim per davant, i hem de ser més humils que mai i tenir molt present que tenim un encàrrec, el de les urnes del 26 de maig, i aquest encàrrec és governar amb fidelitat al servei del poble. Per responsabilitat als resultats però també per responsabilitat pròpia i personal.Vull agrair l’alta participació a les eleccions municipals, i també donar les gràcies a totes les persones que ens han fet confiança votant Junts per Sant Gregori. La millor manera de donar-los les gràcies és complir amb el programa electoral que vam presentar i que a partir d’ara mateix es converteix en el programa de govern dels propers quatre anys. I el seguirem, perquè és el programa al qual ens devem i al qual ens cenyirem especialment. El desplegarem progressivament complint cadascun dels punts. Estem oberts a dialogar, a debatre i a posar en comú amb la resta de grups municipals tot allò que faci falta durant aquesta legislatura. Sempre amb el màxim respecte. Però també estem convençuts que els resultats són clars i que hem de marcar el camí a seguir amb fermesa. Tenim molt clar que som persones que vivim al municipi i que estem en una etapa de servei públic amb la voluntat de tirar endavant i millorar els serveis, les activitats, els equipaments i, en definitiva, el benestar de tots els veïns i totes les veïnes del municipi de Sant Gregori. Durant aquests quatre anys treballarem pel municipi i també treballarem per Catalunya, com hem fet fins ara, perquè esdevingui un país més pròsper, ple d’oportunitats i lliure.I per acabar, vull dir que assumeixo aquest nou repte com a alcalde amb la màxima responsabilitat, dignitat, honestedat i ganes. Amb ganes de treballar per a tothom, per al municipi i per a cada poble. I amb la sort de fer-ho amb un bon equip de persones preparades per afrontar els pro-pers quatre anys.Tenim molts elements per fer grans coses i, sobretot, determinació per fer-les possibles. A partir d’ara mateix ja ens posem a treballar».