Junts per Sant Gregori recull més de 300 propostes

 

El cap de llista de Junts per Sant Gregori, Quim Roca, s'ha reunit amb 44 entitats i associacions del municipi.
Des del grup de Junts per Sant Gregori també s’han realitzat 7 activitats obertes als veïns i les veïnes i s’han posat a disposició de tothom diversos canals de participació.

Entre gener i març, s’han portat a terme les diferents reunions amb 44 entitats i totes les activitats previstes per recollir propostes per elaborar el programa electoral de Junts per Sant Gregori. Quim Roca explica que les reunions i les activitats han estat molt positives i s'ha pogut posar en valor la molta feina feta tan per les entitats com per part de l’Ajuntament, exposar nous projectes i sobretot poder escoltar i recollir les propostes de les entitats i dels veïns i les veïnes.

També durant el mesos de gener i febrer, Quim Roca, acompanyat de membres del seu equip, va fer trobades obertes als veïns i veïnes dels pobles del municipi: Sant Gregori, Cartellà i Sant Medir, Taialà i Domeny, Constantins i Ginestar.

A més a més, amb la voluntat d’oferir més espais de trobada, al febrer es van recollir propostes a la carpa solidaria de Junts al mercat de Sant Gregori, on a més de recollir propostes es van recollir 110 kg d’aliments per l’entitat social del Rebost del Llémena. I durant aquest mes de març, Junts per Sant Gregori també va organitzar l'activitat familiar "Imagina Sant Gregori" per poder recollir la opinió i propostes específicament de les famílies amb nens i nenes.

Una altre manera d'aportar propostes era a través de correu electrònic, whatsapp, un formulari disponible en aquesta pàgina web o fent un cafè amb el candidat.

Una vegada recollides totes les propostes de les entitats i associacions, veïns i veïnes del municipi, el grup de Junts per Sant Gregori ja esta treballant per agrupar totes les propostes recollides i sumar-les a les del propi grup municipals per definir els diferents punts del programa electoral que presentaran durant el mes de maig.