Acte "Parlem de Sant Gregori"

 

Aquest passat divendres 17 de febrer, al Centre Cívic de Sant Gregori, el grup municipal de Junts per Sant Gregori va organitzar l'acte "Parlem de Sant Gregori".
 
Un acte distes basat en una entrevista conduïda pel periodista Jordi Grau a Quim Roca, alcalde de Sant Gregori i cap de llista de Junts per Sant Gregori.
Durant l'entrevista es van poder repassar els principals moments d'aquesta legislatura. Des de maig de 2019, passant pel temporal Glòria (gener 2020), la pandèmia de COVID-19 (a partir de març 2020), la guerra a Ucraïna (febrer 2022) i tota la gestió municipal realitzada degut a això.

Es va parlar de les inversions executades al municipi i de les que encara no s'han pogut acabar però s'han treballat com el centre de dia, el nou pavelló lligat a l'ampliació del polígon industrial o l'ampliació de l'Institut Vall de Llémena i del menjador i la cuina de l'Escola Agustí Gifre. Aspectes en els quals s'ha treballat en aquesta legislatura per deixar-los encarrilats.

També es va poder parlar de nous projectes com la construcció d'habitatges de protecció oficial en règim de lloguer o crear una comunitat energètica de plaques fotovoltaiques. Dos projectes que Junts per Sant Gregori incorporarà al programa electoral juntament amb altres projectes destacats que s'explicaran en les properes setmanes.