Acte amb en Josep Rull a Sant Gregori

Després dels recents indults dels presos i preses polítics.
Aquest dijous 22 de juliol de 2021 vam poder comptar amb la presència de Josep Rull a Sant Gregori, en una xerrada i presentació del seu llibre "1 dia d'octubre i 2 poemes" editat per Símbol Editors.

Un llibre que ens fa reviure aquells dies, cadascú els recordarà d’una manera o d’una altre, uns dies d’una càrrega emocional molt intensa. I evidentment ens parla d’aquests anys que han passat i de com l’esperança venç la por.

En Josep Rull, un home actiu amb diverses responsabilitats i trajectòria política al llarg de la seva vida. També com a Conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern legítim del President Carles Puigdemont on va poder desplegar o posar les bases de diverses i importants accions pel país.    

L'acte es va celebrar a l'Espai la Pineda de Sant Gregori i en Josep Rull va poder explicar alguns moments viscuts en els darrers anys.
La seva fortalesa, convicció, fermesa i capacitat de superació ens van emocionar. Testimoni colpidor d'uns fets que han marcat la història recent de Catalunya.

Moltes gràcies a tothom que va poder venir!

Moltes gràcies a tothom que ho va fer possible!