Evolució del grup

El grup municipal de Junts per Sant Gregori sorgeix d'una evolució política i social que ha portat a la transformació de diferents formacions polítiques per adaptar-se als nous reptes que es plantegen a nivell de país i que arriben fins al nivell municipal.

Fins a l'any 2015 ens vam presentar a les diferents eleccions municipals amb el nom de grup municipal de Convergència i Unió a Sant Gregori.

Al gener de l'any 2017, després de la desaparició de Convergència (juliol 2016) i la creació del nou Partit Demòcrata Europeu Català vam adoptar, per acabar la legislatura 2015-2019, el nom de grup municipal del Partit Demòcrata Europeu Català a Sant Gregori (PDeCAT).

Per a presentar-nos a les eleccions municipals de l'any 2019, s'ha escollit el nom de grup municipal de Junts per Sant Gregori que procedeix de Junts per Catalunya, creat per diferents persones, entre elles Carles Puigdemont. Una formació que ha marcat un nou horitzó a nivell català i que integra persones de diferents àmbits, oberta a tothom i transversal.

A partir d'aquí continuarem construint aquest camí ple de nous reptes per millorar el municipi de Sant Gregori, per defensar la llibertat d'expressió i contribuir a fer un país millor començant des dels municipis. Perquè creiem que tota evolució és sempre necessaria per avançar i creiem en les bones persones per a fer-ho possible.